Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Tjenester

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Akasia Regnskap AS - Autorisert regnskapsførerselskap

Akasia Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap med spesialkompetanse innenfor barnehager, kirkeregnskap og ideelle organisasjoner. Vi leverer i dag regnskaps- og lønnstjenester til barnehager i Bergensområdet og kirkelige fellesråd i hele Norge.

 

Vi leverer komplette regnskaps- og lønnstjenester inkludert all innrapportering til offentlige myndigheter. Dette innebærer blant annet:

  • Månedlig lønnskjøring og økonomirapportering
  • Komplett årsregnskap
  • Innrapportering av lønnsopplysninger
  • KOSTRA-rapportering og annen rapportering til SSB
  • Moms og momskompensasjonsoppgaver
  • Fraværsregistrering og –statistikk

Vi har inngående kjennskap til økonomiforvaltning i Den norske kirke, avtaleverket i KA-sektoren og god kommunal regnskapsskikk. Våre regnskapsførere har videre gode kunnskaper om Norsk Standard, regnskapsloven og bokføringsloven. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på endringer og nye regler.

 

Akasia Regnskap AS har gode, oppdaterte regnskapssystem med integrerte løsninger for lønn og elektronisk fakturabehandling. Vi arbeider kontinuerlig med å effektivisere og automatisere våre rutiner i samarbeid med våre kunder.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern