Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Tjenester

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Tømrer og snekker

Restaurering og rehabilitering av eldre bygg krever fagfolk med spesielle evner og lang erfaring. Slike medarbeidere har vi i Akasia. Enheten arbeider tett med by- og riksantikvar i flere viktige restaurerings- og rehabiliteringsprosjekt. Det største prosjektet hittil har vært restaureringen av Mariakirken som ble avsluttet sommeren 2015.

 

En annen spesialitet er istandsetting av leiligheter. Gjennom avtale med Bergen kommune har enheten opparbeidet seg mye kompetanse på rehabilitering og oppussing av leiligheter. Raskt og effektivt gjennomføres små og store leilighetsprosjekt på kort tid til konkurransedyktige priser og med riktige kvaliteter.

 

I tillegg til restaurerings og rehabiliteringsoppdrag utfører også enheten tømrerarbeid i de fleste kategorier, også nybygg. Her må Ramstad barnehage nevnes spesielt. Et flott og relativt spesielt bygg med teknisk kompliserte løsninger.

 

Kundene våre spenner fra Bergen kirkelige fellesråd, og andre fellesråd, via fortidsminneforeningen til store og små oppdrag for borettslag, samt privatpersoner.

 

Personvern