Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Tjenester

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Eiendomsdrift

Akasia drifter og vedlikeholder rundt 100 bygninger, blant annet kirker, driftsbygninger og barnehager spredt rundt i Bergen kommune. Den daglige driften består av renhold, byggtilsyn, enklere vedlikehold, samt elektrofaglige og ventilasjonstekniske tjenester. I tillegg leverer vi adgangskontroll-tjeneste i mange av byggene.

 

Våre ansatte er ikke bare opptatt av at byggene skal være velholdte og teknisk oppdaterte – de skal også være praktiske og funksjonelle i bruk. Byggdrifterne er «tett på» den daglige bruken, og fungerer som faglige rådgivere inn mot BKF som eier av byggene.

 

Også før driftsfasen – i prosjekterings- og anleggsfase, er vi en viktig samarbeidspartner.

 

Byggene som driftes varierer svært mye i alder – helt fra gamle, ærverdige middelalderkirker til nye, topp moderne driftsbygninger. Til å drifte denne varierte bygningsmassen trengs lokalkunnskap og spesialkompetanse, og det er nettopp dette som vi er gode på. Vi sørger både for at klimaanlegg, kirkeklokker og SD-anlegg fungerer.

 

Barnehagene stiller høye krav til både bygning og uteområde. Akasia jobber målrettet for å tilrettelegge både inne- og utearealer på en slik måte at barnehageseksjonen skal kunne tilby et pedagogisk tilbud av ypperste kvalitet til byens barn og foreldre.

 

Våre ulike fagavdelinger bidrar til å gjøre vår eiendomsdrift komplett. Ikke bare sørger vi for at våre kunder har funksjonelle og relevante bygninger, vi bidrar også med byggfaglig og teknisk rådgivning i forbindelse med renovering og nybygg.

 

I tillegg til normal drift, forestår vi også utskiftning av ventilasjonsanlegg og el-tavler, klimaanlegg m.m. Med et eget, godt utstyrt blikkenslagerverksted kan vi levere skreddersydde løsninger for ventilasjon i ethvert bygg. Også takbeslag og annet blikkenslagerarbeid gjøres etter bestilling.

 

Personvern