Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Tjenester

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Eiendom

Akasia Eiendom har gjennom sine nærmere 130 medarbeidere et komplett fagmiljø innenfor eiendomsforvaltning, prosjektering, prosjekt- og byggeledelse, renhold, service og drift samt de viktigste bygg- og anleggsfagene. Gjennom våre fagavdelinger kan vi tilby et stort spekter av enkelttjenester og komplette løsninger alt etter hvilke behov den enkelte kunde har.

Innenfor prosjektledelse og prosjektgjennomføring kan Akasia eiendom bidra i alle prosjektets faser, fra idéstadiet til overlevert prosjekt. 

Rehabilitering og restaurering

  • Gjennom mange års erfaring med restaurering av våre egne kirker og i samarbeidsprosjekter med blant andre riksantikvaren, har Akasia bygget opp en unik kompetanse når det gjelder restaureringsarbeider.
  • Våre håndverkere og fagledere har inngående kunnskap i de gamle håndverksmetodene og valg av riktige materialer. De har også et bredt nettverk av andre håndverkere og fagmiljø med tilsvarende kompetanse andre steder i landet og i norden.
  • Restaurering av Mariakirken i Bergen er et prestisjeprosjekt som vekker stor oppmerksomhet også utenfor byens grenser.

 

Rehabilitering av Korskirken

Vi renoverer Korskirken. Følg oss på jobb:

 

  • Planleggingsfasen, episode 1:

 

 

  • Fjerning av gamle lekter, feder og papp, episode 2:

 

 

Referanseprosjekter

Personvern