Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Referanser

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter
Åsane NML
Åsane NML

 

 

Åsane navnet minnelund ble tatt i bruk i juni 2016 og består av et felt for 80 urnegraver og et monument med plass til 80 navneskilt.

 

Skiltene monteres på glassplate som er montert foran en stor naturstein, et stykke grunnfjell, fra Masfjorden. Skiltene settes med 3 cm avstand for å oppnå luft mellom metallplatene og for at en fullsatt glassplate ikke skal dekke til steinen bakom. Også med fullt belegg vil monumentet gi et inntrykk av de avdødes navn på/foran naturstein, noe som er ment å gi assosiasjoner til forankring, varighet og verdighet. Dette forsterkes av at Gravplassmyndigheten står for skjøtsel av anlegget, stell av planter og rydder bort gamle buketter, utbrente lykter, o.l.

 

Navnet minnelund (NML)

NML er et tilbud til publikum om en litt annen form for gravminner og deres skjøtselsnivå. Akasia etterstreber utforminger som egner seg til de gravplasser de oppføres på, med materialbruk som skal stå seg pent over lang tid og by på egen stil, høytid og verdighet. Her kan du lese mer om Navnet minnelund.

Personvern