Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Personvern

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Personvernerklæring

Når man besøker www.akasia.no samtykker man samtidig i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din.

 

Det regnes som frivillig om du som besøker vårt nettsted oppgir personopplysninger knyttet til ulike tjenester via forespørselsskjema, kontaktskjema eller eventuelle påmelding til nyhetsbrev. Ved behov for samtykke vil dette være godt synlig for den besøkende. Vi innhenter og behandler ulike data via våre digitale plattformer for å bedre vårt informasjonstilbud til de besøkende og for å kunne levere våre tjenester.

 

Du har rett til innsyn, endring og sletting av personlig informasjon vi lagrer om deg. Ved å benytte deg av vårt nettsted samtykker du til at vi lagrer informasjonen beskrevet under. Du har videre ingen plikt til å oppgi noen andre personopplysninger til oss, og vi innhenter ikke eller lagrer opplysninger av sensitiv art via våre digitale plattformer. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

 

 

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. Ved å benytte nettstedet samtykker du til at det plasseres informasjonskapsler i nettleser. Moderne nettlesere er generelt innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan endre denne innstillingen slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. 

 

www.akasia.no  inneholder også eksternt innhold som gjør bruk av informasjonskapsler.

 

Akasia bruker statistikkverktøy Google Analytics, hvor informasjonskapsler brukes for å måle trafikk og bruken av nettstedet på en bedre måte. Hensikten med dataene er å analysere brukeratferden for å gi en bedre brukeropplevelse og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker. Det samles data som viser hvordan du kom til denne siden, som f.eks. via søk eller en ekstern lenke, hvordan du har navigert i nettsiden sin underliggende struktur, om du besøkte siden med pc eller mobil og hvor lenge du var på de ulike sidene. Informasjonen er lagret på en av Google sine servere, og er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

 

Akasia benytter også funksjonen 'anonymizeIp' for å anonymisere IP-addressen til besøkende for ikke kunne identifisere den enkelte bruker. Hvis man ikke ønsker at det settes informasjonskapsler i din nettleser er det mulig å gjøre dette ved å endre innstillingene dine i nettleseren. Vi kan da ikke garantere at alle tjenestene på våre nettsider vil fungere optimalt.

 

 

Loggfiler

Som de fleste andre nettsider bruker vi loggfiler. Informasjon i loggfilene inkluderer IP-adresser, type nettleser, ISP, tidspunkter, refererende sider m.m. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar. Vårt nettsted er installert på en server hvor alle besøk lagres i en besøkslogg og en feilmeldingslogg hvor din IP-adresse knyttes til besøket og tidspunktet for besøket. Dette gjør vi for å kunne feilsøke eventuelle problemer, utlevere data til myndigheter i de tilfeller en begjæring foreligger, samt å kunne identifisere og sperre for hackerangrep. Persondata som samles inn på vårt nettsted vil oppbevares i en sikkerhetskopi i inntil 1 måned etter at data er slettet. Dette fordi vi er avhengig av å kunne hente inn all data i tilfelle det oppstår et fullstendig datatap.

 

 

Søk

Dersom søk er aktivt på nettstedet vil vi lagre informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søkeverktøyet. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt betre. Det er bare søkeord som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukere, slik som IP-adresse.

 

 

YouTube

Dersom vi benytter YouTube for å vise videoer lagrer Youtube cookies, som f.eks. personlige innstillinger og informasjon om båndbredde. Dette er i likhet med Google Analytics også underlagt Googles retningslinjer for personvern.

 

 

Google AdWords

Dersom vi i en tidsperiode benytter oss av Google AdWords og sporer handlinger som et resultat av klikk på en annonse, vil Google samle informasjon for å tilpasse annonser for brukere basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer.

 

 

Personvern