Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Om Akasia

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Visjon og verdier

Akasias visjon er verdier for generasjoner

 

Alt vi i Akasia gjør handler om å ivareta verdier som vi har fått fra tidligere generasjoner - gjøre disse verdier til våre og tilpasse dem vår tid - og til slutt gi verdiene videre til generasjonene som kommer etter oss.

 

Hovedstrategi:

Akasia ivaretar viktige samfunnsoppgaver og bringer kulturarven videre, gjennom komplette og profesjonelle fagmiljø med fokus på kvalitet og service.

  • Akasia Barnehage ivaretar barndommens egenverdi og legger grunnlag for livslang læring gjennom samspill og lek. Akasia Barnehage er kjent som en ledende barnehageaktør og -utvikler.
  • Akasia FM er et ressurs- og kompetansesenter for Den norske kirke innenfor FM-tjenester og foretrukken leverandør av FM-tjenester til verneverdige bygg og anlegg. Akasia FM er også en konkurransedyktig leverandør av FM-tjenester til alle andre bygg og anlegg.
  • Akasia Regnskap leverer effektive regnskaps- og økonomiløsninger til menigheter, kirkelige fellesråd, ideelle organisasjoner og barnehager.
  • Akasia Eiendom er kjent som en ansvarlig eiendomsbesitter og eiendomsforvalter. Akasia Eiendom forvalter våre eiendommer med høy faglig kvalitet, fremtidsrettede løsninger og effektiv ressursutnyttelse.

Verdier:

Akasias virksomhet er basert på Den norske kirkes verdigrunnlag og verdiene:

  • Ansvarlig
  • Lærende
  • Nyskapende  
  • Åpen

Akasia Barnehage bygger i tillegg på grunnleggende verdier i kristen og humanistisk arv og tradisjon. I arbeidet med barna vektlegges verdiene undring, trygghet, likeverd og tilgivelse.

Våre menighetsbarnehager bidrar i tillegg til å gi barn kunnskap om, erfaring med og opplevelse av kristen tro og tradisjon.

 

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern