Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Om Akasia

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Om Akasia

Akasia Eiendom tilbyr totaltjenester innenfor eiendomsforvaltning. Vi har dyktige ansatte som jobber med renhold, elektro, service og teknikk, trepleie, rehabilitering, restaurering, ingeniør og arkitekt- tjenester. Vi har også murere, malere, tømrere og gartnere som er tilgjengelig for små og store oppdrag. Vi er i tillegg en stor tilbyder av gravstellsavtaler. 

 

Les mer om våre tjenesteområder

 

I tillegg leverer Akasia kapell-, krematoriums- og gravferdstjenester på vegne av Bergen kirkelige fellesråd og Gravplassmyndigheten i Bergen. Alle henvendelser vedrørende gravferd, seremoni eller kremasjon skal rettes til Gravplassmyndigheten i Bergen på telefon 55 59 32 00.

 

Kapell og krematorium

Bergen kirkelige fellesråd har fire kapell for seremonier i Bergen kommune, Møllendal Lille og Store kapell, Solheim kapell og Øvsttun kapell.

De to kapellene på Møllendal er spesielt tilrettelagt for seremonier uavhengig av religion og livssyn. I de fire kapellene tilrettelegger våre medarbeidere for om lag 800 seremonier årlig. Vi sørger for at seremonilokalene til enhver tid er rene og ryddige, og at de fremstår presentable i møte med både pårørende, besøkende og gravferdsbyråer.

 

Ved Møllendal krematorium gjennomføres det nærmere 2000 kremasjoner i året. Krematoriet ble renovert i 2010, og fremstår som et moderne anlegg. Våre krematører har høy faglig kompetanse, og ivaretar avdødes verdighet gjennom alle deler av kremasjonsprosessen.  I tillegg til å styre kremasjonsprosessen og gjennomføre jevnlig vedlikehold av de tekniske anleggene, yter krematørene service til gravferdsbyråer og pårørende som skal hente urne i forbindelse med askespredning.

 

Ansatte i kapell og krematorium har gjennom mange år opparbeidet seg god erfaring og vi kan vise til en trygg og profesjonell service til brukerne av våre tjenester.

 

Landskapsdrift og gravferd

Gravplassene er som grønne oaser i bybildet og fungerer både som sted for å sørge og minnes våre døde, i tillegg til å være rekreasjonssted for byens befolkning. Akasias avdeling for Landskapsdrift og Gravferd har ansvar for å legge til rette for at pårørendes og besøkendes opplevelse av gravferder og gravplasser skal bli så god som mulig.

 

Gjennom høy kompetanse, lang erfaring og god kunnskap om lokale skikker, jobber avdelingens medarbeidere for å gjøre gravplassene vakre og gravferdene verdige.

 

 

Personvern