Lukk meny
Våre tjenester Kontakt

Tjenester

Eiendomsdrift

Til informasjon: På grunn av at vi flytter til nye lokaler, vil våre kontortelefoner være ute av drift store deler av flyttingen. Dersom din telefon da ikke blir besvart, send oss gjerne en epost:  fm@akasia.no

 

Vi er på plass i nye lokaler mandag 26 juni kl 09:00.

 

Akasia drifter og vedlikeholder rundt 100 bygninger, blant annet kirker, driftsbygninger og barnehager spredt rundt i Bergen kommune. Den daglige driften består av renhold, byggtilsyn, enklere vedlikehold, samt elektrofaglige og ventilasjonstekniske tjenester. I tillegg leverer vi adgangskontroll-tjeneste i mange av byggene.

 

Våre ansatte er ikke bare opptatt av at byggene skal være velholdte og teknisk oppdaterte – de skal også være praktiske og funksjonelle i bruk. Byggdrifterne er «tett på» den daglige bruken, og fungerer som faglige rådgivere inn mot BKF som eier av byggene.

 

Også før driftsfasen – i prosjekterings- og anleggsfase, er vi en viktig samarbeidspartner.

 

Byggene som driftes varierer svært mye i alder – helt fra gamle, ærverdige middelalderkirker til nye, topp moderne driftsbygninger. Til å drifte denne varierte bygningsmassen trengs lokalkunnskap og spesialkompetanse, og det er nettopp dette som vi er gode på. Vi sørger både for at klimaanlegg, kirkeklokker og SD-anlegg fungerer.

 

Barnehagene stiller høye krav til både bygning og uteområde. Akasia jobber målrettet for å tilrettelegge både inne- og utearealer på en slik måte at barnehageseksjonen skal kunne tilby et pedagogisk tilbud av ypperste kvalitet til byens barn og foreldre.

 

Våre ulike fagavdelinger bidrar til å gjøre vår eiendomsdrift komplett. Ikke bare sørger vi for at våre kunder har funksjonelle og relevante bygninger, vi bidrar også med byggfaglig og teknisk rådgivning i forbindelse med renovering og nybygg.

 

I tillegg til normal drift, forestår vi også utskiftning av ventilasjonsanlegg og el-tavler, klimaanlegg m.m. Med et eget, godt utstyrt blikkenslagerverksted kan vi levere skreddersydde løsninger for ventilasjon i ethvert bygg. Også takbeslag og annet blikkenslagerarbeid gjøres etter bestilling.

 

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Informasjonskapsler